Mailla on tänään 26. vrk astutuksesta, joten kävimme UÄ-tutkimuksessa. Ultraäänellä löytyi pentuja ainakin seitsemän kappaletta, mutta lopullinen määrä voi vaihdella suuntaan tai toiseen.

Mailla on ollut varsinkin vahtimisvietin lisääntymistä astutuksen jälkeen, mutta tämä on varmaan tuon kokemuksen aiheuttaman hormonaalisen toiminnan seurausta. Tämän viikon aikana Mai on muuttunut normaalia rauhallisemmaksi ja varovaisemmaksi itsensä suhteen. Myös hienoista masun kasvua on havaittavissa, mutta se voi johtua myös hienoisesta lihomisesta. Olen nimittäin korvannut osan Main ruoasta penturuoalla jo viime viikon lopusta lähtien. Liikunnan määrä on ollut myös vähäisempää aktiivisen treenamisen rauhoituttua ja lenkkeilyrasitusten vähennyttyä. Mai ei juoksentele nyt lenkillä normaaliin tapaan sekä saapunut pimeys on jossain määrin rajoittanut vapaana liikkumista. Nyt ruoan lisääminen on maltillista huomioiden ruoan tarpeen niin, että ravinto suuntautuisi pentuihin eikä Main vartaloon. Nythän on alkamassa vauhdikas pentujen kasvu kohdussa.

Nyt keskitymme rauhaisaan normaaliin eloon, johon yritän lisätä mausteeksi aivojumppaa tottiksella ja jäljillä. Toivottavasti näin saamme maailmaan terveitä pentuja terveestä äidistä. Patchcoat pentulaatikko-sivuille pääset tästä ja Main muita puuhia seuraamaan tästä.

 Kuva on otettu viikko sitten.