Tänään lähtivät loputkin pennelit maailmalle. En aivan ehtinyt edes aamulenkiltä kotiin, kun Pia ja Jussi jo saapuivat noutamaan Kiri-poikaa. Kiri pääsi maatilalle Sysmään, missä perhepiiriin kuuluu useampikin hauveli. Iltapäivällä sain viestin, että poika oli kotiutunut mainiosti, vaikka alkumatkasta olikin protestoinut Heinävedelle asti. Katastrofi: En muistanut ottaa valokuvaa Kiristä uusien omistajiensa kanssa! Tässä kuitenkin pikkupojan suloinen naama pari päivää sitten (ylivalottunut kylläkin):

Puolilta päivin Pirjo ja Juuso saapuivat katsomaan Elsan lapsenlapsia. Elsakin pääsi moikkaamaan meitä, mutta Kiri (siis iso-tyttö-Kiri) ja Pami puolustivat pentuja ja antoivat turpiin Elsa-paralle. Pami ja Kiri saivatkin sitten rauhgoittua kylppärissä sen aikaa, että Elsa sai rauhassa vierailla Unelman ja pentujen luona. Oli ihana tavata Elsaa (ja tietty Pirjoa ja Juusoakin) pitkästä aikaa! Elsa on niin Unelman tyylinen sekä olemukseltaan että luonteeltaan, ja jotenkin pentumainen aina vain, vaikka ikää on jo runsaat 7 vuotta. Manta-rukka joutui odottelemaan autossa, mutta se oli kuulemma kaikkien parhaaksi.

Seuraavaksi saapuivat Sanni ja Tommi Kiimingistä hakemaan Emmaa Lillin, kahden kissan, hevosen ja lammaskatraan seuraksi. Moikkasin Lilliä pihalla. Ensin se ihmetteli, että mikä ihmeen paikka tämä mahtaa olla, mutta pian hokasi, että tämähän on oma kasvattaja! Voi sitä pyllyhepulia!

Hanna ja Tuuli tulivat kimppakyydillä ja veivät mukanaan Chilan, Halin ja Linan. Mai oli ilosta sekaisin päästessään moikkaamaan lapsosiaan, jotka ryntäsivät heti jo ehtyneen maitobaarin kimppuun vanhasta muistista. Kaiken tohinan keskellä myös Hilkka ja Pekka tulivat moikkaamaan ja tervehtimään erityisesti Kiriä. Täytyy sanoa, että kunnioitettavasti on Hilkka pärjännyt jo viikon ilman rakasta koiraansa!

Chilasta tuli siis Tuulin koira. Tuulilla on myös nuori kissa, josta varmasti tulee Chilan paras kaveri. Toivottavasti myös Tuulin Venla-hepasta tulee Chilalle ystävä.

Hannalla koittaakin rankka viikko kun kotona temmeltää omien kolmen aikuisen koiran lisäksi kaksi pentua: Hali meni Hannalle sijoitukseen...

... ja Lina meni Hannalle viikoksi hoitoon, kun omistajat Bianca ja Kai lomailevat etelän lämmössä. Kannattaa kerätä voimia ja energiaa siellä kaikessa rauhassa, kun kotona odottaa sitten pieni ja pippurinen energiapakkaus!

Vielä ei meinaa uskoa, että tupa on tyhjä. Kuurasimme Hannun kanssa tuvan lattiasta kattoon, purimme osan pentuaitauksesta ja rakensimme pentulaatikon tilalle. Mutta se onkin jo toinen tarina, joka jatkuu V-pentueen blogissa

Kovin hiljaiselta tuntuu nyt, ja mieli on aika haikea, kun ei voikaan enää käydä saamassa pusuja ja puremia pikku taaperoilta. Tekemistäkin tuntuu olevan niin kovin vähän... Joka tapauksessa olen niin iloinen, että kaikki pennut saivat ihanat omistajat jotka ovat valmiita työskentelmään koiran kanssa. Menestystä ja onnea elämään teille kaikille!