Aamu alkoi perinteiseen tapaan sisältäen syömistä, leikkimistä, pissailua, kakkimista, halimista, pussailua, pureskelua, kiipeilyä ja nukkumista. Aamupäivästä ihminen kävi kouluttamassa, minkä jälkeen alkoi päivän hulabaloot. Vieraita kävi päivän aikana kaikkiaan seitsemän, joista yksi oli äitini, yksi pennun katsoja, tuleva viestipari ja agitreenikaveri sekä kaksi työkaveria lapsineen. Ensimmäisen vieraan aikana aloitimme syöntiharjoitukset puurolla. Kaikki maistelivat puuroa, mutta toisille se kelpasi paremmin kuin toisille. Puh söi puuroa aivan oma-aloitteisesti suoraan ruokakiposta kuten myös Likka, Tikru ja Nala sormitarjoilun jälkeen. Muille puuro maistui sormelta, mutta niillä ei ollut selvästikään kova nälkä, joten en viitsinyt pakkosyöttääkään. Ehtii sitä velliä myöhemminkin maistella lisää. Lisäksi leikkasin taasen kaikki 144 kynttä. Nyt tämä operaatio oli helpompaa kun sain vinkin käyttää ihmisten kynsileikkureita. Viimeksi leikkasin kissan kynsisaksilla, mitkä oli vähän liian isot, vaikkakin operaatio onnistui silloinkin. Kynsileikkureilla homma oli kuitenkin huomattavasti näpsäkämpää. Välivierailijoiden aikana pennut saivat paljon silityksiä ja Main maitoakin mahan täytteeksi.

Viimeisellä kierroksella saimme 3 x 2 metriä kokoisen muovimaton, mikä mahdollisti aitauksen suurentamisen. Pennut lastasin koppaan ja makkarin sisustus uusiksi. Lopputuloksena pennut saivat itselleen kuuden neliön suuruisen yksiön, jossa on kaksi makuualkovia. Sängyn alustan peittämisongelman sekä Main pakopaikan vuoksi pennut eivät vielä saanet omakseen koko makuuhuoneen lattiapinta-alaa, mutta suunnitelma näiden ongelmien korjaamiseen on jo mietittynä. Pennut olivat aivan onnessaan suuresta juoksupinta-alasta. Ne eivät ole vielä kertaakaan kirmailleet niin vallattomina ympäriinsä. Harmi vaan, etten pystynyt kuvaamaan tätä riemua tilan suunnittelun ja järjestelyjen keskeneräisyyden vuoksi. Lopuksi yrittelimme vielä puuroa, mutta se ei nyt maistunut oikein kenellekkään. Mai popsi tyypillisen äidin tapaan lastensa jättämät tähteet. Tällä hetkellä pennelit nukkuvat tyytyväisenä pienessä kasassa kuumemmassa alkovissa valmistautuen huomisiin koitoksiin. Huomenna on maisteltava matokuurin viimeinen annos, ottaa vastaan vielä muutama vieras sekä yksilökuvaukset. Ulos ei ole mitään asiaa kun siellä paukkuu pakkanen ja todella kylmä tuuli puhaltaa.

Pennut saivat tänään kolme lelua: mini vinkusammakkon, pienen pehmokarhun ja linnun sekä rätin. Meidän lapsilla taitaa olla kuitenkin sellainen tilanne, että ne saa leikkiä rauhassa ainoastaan sillä rätillä, koska se ei Mai-mamia kiinnosta. Muut lähti pennuilta ulottumattomiin sängylle. Naperoiden pitää varmaan leikkiä äidiltä salaa kun lelut tuntui kuitenkin kiinnostavan. Vinkusammakkoa ei pennelit saaneet vinkumaan, mutta yritys oli kyllä kova. Myös pienet pehmolelut kiinnostivat sen pienen hetken kun ne lähettyvillä olivat. Voi pieniä, antaiskohan äiti edes käpylehmien olla.