Mailla on edelleen maha vähän löysällä, mutta olo on kutakuinkin hyvä. Antibioottilitkun se nuolee suoraan lautaselta ja muutkin lisukkeet maistuu ruoan kanssa hyvin. Toissapäivänä lähinnä olin Main tukena ja seurana makuuhuoneessa lueskelemassa ja lepäilemässä. Eilen rupesin jo vähän räpläilemään pentuja muutenkin kuin punnituksen yhteydessä. Mai ei välittänyt minun käsittelyistäni, mutta vieraiden ei ole näemmä suotavaa pentuihin koskea. Jesse-isän emäntä Johanna kävi vanhempiensa kanssa piipahtamassa pentuja katsomaan kun olivat täällä päin. Mai eleillään ilmaisi, että vieraat saa katsoa, mutta ei mielellään koskea. Mai ei murissut eikä muuta, mutta laittoi pään eteen hienovaraisena vihjeenä. Voi, että näistä asioista saa olla iloinen huomattuaan välissä, että hoivaaminen ei ole aina päivänselvää.

Mai ruokkii pentujaan hyvin ja pennut vaikuttavat kylläisiltä. Usein ne vain Main pesään mennessä käyvät sen viereen makoilemaan. Mussukat nousevat kovaa vauhtia ylös. Muutamia askelia jo osa ottaakin maha irti maasta. Jos kiire tulee, pennut nostavat yläkroppaansa ja takajalat saa tulla virran mukana. Nyt pennut selvästi nukkuvat pidempään ja ruokailut ovat lyhyempiä. Unissa on ilmeisimmin paljon syöntiä ja kulkemista. Välillä Mai kysyy pennuiltaan unimaiskuttelujen aikaan, että "Onko jotain asiaa?". Varsinkin Uulan kanssa sillä on usein pusutteluita. Ehkä Jesse-isän kaksoisolento tuo tumman sulhon mieleen. Tai sitten ei, mutta hauskan näköistä pusujen vaihtoa on ollut. Tänään olisi tarkoitus ottaa yksilöllisempiä kuvia, mutta tässä muutama viime yöltä. Mikä voisikaan olla ihanampaa iltamusiikkia kuin mussuttavien ja imevien pentujen äänet sekä tyytyväiset uniynähtelyt. Lopuksi pieni karhunpentumme Puh esitti vielä yksinään raivokasta syöntitekniikkaansa. Pää heilui sivuille ja taakse sekä tassut työntelivät raivokkaasti "maitopulloa". Se näytti aivan karhun pennulta saaliinsa kimpussa.

Pennut alkavat olla kovin isoja, että ruokailu on helpompaa erissä. Miimi, Hali on kuvassa mainitsemassani tiukassa noin 90 asteen syöntikulmassa. Tuohon on alle todella vaikeaa mennä. Tyyliä harrastavat myös muut.

Tikru on onnellinen äidin tervehtymisestä.

Piki on Tikrun kanssa samaa mieltä.

"Meillä on mahat täynnä ja hyvä olla." Hali-nautiskelija tuulettaa masuaan.

Likka ja Uula valitsivat nurkkapaikat.