Huoh. Reippaat pikku pennelimme täyttivät 7 viikkoa ja vaikka ne ovatkin vielä niin pieniä, ne ovat kuitenkin kovin päteviä koiranalkuja ja valmiita muuttamaan pois sisarusparvesta. Tässä yhteydessä pitää muuten mainita erinomaisen lämpimät kiitokset Kennelliitolle nopeasta pentueen rekisteröinnistä: Laitoin maanantaina pentueen rekisteröinti-ilmoituksen postiin ihan perinteisesti paperilla (en siis käyttänyt lainkaan Omakoira-nettipalvelua), tiistaina tuli sähköpostia, että pentueenne on rekisteröity, saa maksaa. Maksoin keskiviikkona, ja tänään torstaina pentue näkyi jo KoiraNetissä ja rekkarit tupsahtivat postilaatikkoon! Loistavaa! 

Ensimmäisenä lähti tänään Uula. Ari tuli veljensä ja ilm. veljen tyttöystävän kanssa hakemaan pikku-ukkoa Joensuun kotiin, kun Mari on harjoittelukeikalla Espanjan lämmössä. Pikku Uula pääsee Oscar-mittelin pikkuveljeksi ja toivottavasti tapaa usein Jesse-iskää! Meillä on ainakin lyhyt matka tapaamisiin. Joensuun seudun aussieporukka on siis saanut uuden jäsenen!

Tässä Ari ja Uula:

Heti perään lähti Nala-tyttönen Kuopion suuntaan Pentikäisen perheen mukaan. Nala pääsee 8-vuotiaan Pelle -aussien oppiin nautapaimenen arvokasta hommaa opettelemaan. Koko perhe tuli Nalaa noutamaan, vas. Sami sylissään Niilo, Nala Sarin sylissä, pojat Eetu ja Veeti.

 

Kovin pieneltä tuntuu 6-jäseninen penneleiden sisarusparvi! Hiljaakin ovat mokomat, varmaan miettivät päänsä puhki, mihin katosivat sisko ja veli, ja kuka mahtaa olla seuraava. Aina on luopuminen ja eron hetki yhtä rankka, mutta ihaninta on tietää, että pennuilla on rakastavat kodit, joissa niillä on aussien arvoinen elämä.