Nyt kun pikkuiset ovat viisi ja puoli viikkoa vanhoja, niissä on jo havaittavissa selviä persoonallisia piirteitä. Paljon yhteistäkin niissä on: yksikään pennuista ei ole mikään piipittäjä. Kaikki lähtevät tutkimaan paikkoja yksinäänkin iloisina ja rohkeasti häntä heiluen. Kaikki pitävät ihmisistä paljon, tulevat juoksujalkaa kutsuttaessa ja haluavat hyväilyjä ja kilpailevat suosiosta ja parhaasta sylipaikasta. Kaikki nukkuvat koko yön hiljaa. Kaikki syövät hyvin ja ovat oppineet käymään tarpeillaan vessalaatikossa.

Chila (ent. Likka) on tasainen, kuuntelevainen ja asiallisen oloinen neiti, joka kuitenkin rakastaa painia ja taisteluleikkejä. Se ottaa mielellään kontaktia ihmiseen, mutta kuuntelee, ei pure kuin ehkä vain hiukan kokeeksi, mutta lähtee saalistamaan mielellään. Jäljestää. Se asia on todettu namujäljellä jo 3 kertaa.

Nala on itsenäinen, rohkea ja voimakastahtoinen pentu. Tekee mitä haluaa, usein hieman eri nukkumis- ja syömisrytmissä kuin muut. Viihtyy sylissä kohteliaasti hetken, mutta sitten onkin jo jotain tärkeämpää tekemistä. Rakastaa lelujen kanssa puuhailua ja rankkaa irvistelypainia erityisesti Lina-siskon ja veljien kanssa.

Puh (josta tulee ilmeisesti Kiri) on vahva ja riehakas piku ukkeli. Juoksee iloisena hepulirinkiä, hyppii sirkuskoirahyppyjä, vaanii ja painii sisarusten kanssa. Melko itsenäinen toimissaan, mieluummin tutkii paikkoja yksinään kuin viihtyy sylissä rapsuteltavana.

Emma on puuhakas ja itsepäinen ilopilleri; kun kiellät sitä repimästä vessalaatikon alusmuovia ja kannat sen pois ja esittelet sille muuta hommaa kolme - neljä kertaa, niin se vielä yrittää palata mieleisensä puuhan pariin. Hauska hyppelijä, joka pitää myös seurustelusta sylissä.

Jussa on hellyyttävä pieni kullanmuru: kaikki käy, sekä yksinolo ja paikkoihin tutustuminen yksinään, että leikkiminen ja nukkuminen sisarusten kanssa. Oma-aloitteinen kontaktinottaja kun havaitsee ihmisen lähistöllä. Viihtyy sylissä ja rakastaa mitä tahansa yhdessä tekemistä. Varsinkin syömistä.

Uula on pieni hurmuri ja herrasmies: ei pure, nuolaisee vain ja katsoo suurilla tummansinisillä silmillään. Aina kuitenkin valmis otaltamaan Puh-veikan kanssa, pitää haasteista. Mitä suurempi painikaveri, sen parempi.

Lina (ent. Piki), Pikilina, Piccolina. Söpö kuin namu, iloinen ja rohkea pikku sirpukka. Tuli katsomaan hurisevaa imuria metrin päähän, istua nakotti vain siinä ihmettelemässä. Ketteränä pitää kovasti takaa-ajo- ja vaanimisleikeistä. Viihtyy sylissä selällään tai haluaa kiivetä aina vain ylöspäin; monta kertaa se on jo pääsyt pääni päälle.

Hali. A-pu-va, ihan hurja pentu. Puree täysillä käsiä vimmattu ilme silmissään. Kun nappaat niskasta tai kuonosta ja kiellät, niin Hali hyökkää entistä kovemmin naama irvessä kimppuun. Oikein ottaa vauhtia. Kuitenkin kuuntelee, kun sille puhuu, usein pää kallellaan suuria korviaan käännellen. Etsii uusia haasteita.