Pennelit ovat saaneet viralliset nimensä ja oman sivun Patchcoat-kotisivuilla. Miimi on miettinyt kasvateilleen taas mahtavat ja merkitykselliset nimet:

Patchcoat Urien

 "Uula"

syntyi klo 2.59 ja painoi 349 g.

Urien nimellä on kelttiläinen alkuperä, joka tarkoittaa jo syntymästään etuoikeutettua. Kuningas Urien hallitsi 500-lupun lopulla Pohjois-Englannin ja Etelä-Skotlannin alueilla sijainnutta Rhegedin valtakuntaa. Hänen voitoistaan ja uroteoistaan kerrotaan lukuisissa keskiajan runoissa, mm. kuningas Arthurin legendoissa. 
 

 

Patchcoat Udane

 "Hali"

syntyi klo 3.31 ja painoi 308 g.

Udane sana on baskien kieltä, ja tarkoittaa kesää. Australianpaimenkoirien esi-isät olivat baskipaimenten lammaskoiria. Pieni Udane on kuin kesäinen päivä: aurinkoinen pieni kukkanen.

 

Patchcoat Uncas

 "Tikru"

syntyi klo 3.59 ja painoi 268 g

Uncas on kaikkien aikojen tunnetuin mohikaanipäällikkö (n. 1606-1683). Uncasin alkuperäinen nimi oli Wonkus, joka mahdollisesti merkitsi kettua. Brittiläisten keskuudessa nimi muuntui Uncasiksi, jolla nimellä hänen parhaiten muistetaan ja joka jäi intiaanihistorian sivuille.

 

Patchcoat Urania

 "Likka"

syntyi klo 4.19 ja painoi 320 g.

Urania nimi on kreikkaa ja tarkoittaa taivaallista. Kreikkalaisessa mytologiassa Urania on tähtitieteen ja tähdistä ennustamisen muusa. Uranian väritys on kuin musta, talvinen taivas, missä loistaa muutama kirkkaan valkoinen tähti.

 

Patchcoat Unice

 "Nasu"

syntyi klo 5.00 ja painoi 308 g.

Unice on harvinaisempi muoto englanninkieleisestä tytön nimestä Eunice, jonka alkuperäinen, kreikkalainen muoto tarkoittaa hyvää voittoa.

 

Patchcoat Ungus

 "Puh"

syntyi klo 5.21 ja painoi 332 g.

Ungus nimi on irlantilaista (kelttiläistä) alkuperää, ja sen merkitys on yksi voima, yksi puhti, tai yksi tarmo. Aonghus oli muinaisten iirien rakkauden ja nuoruuden jumala. 700 -luvulla eli nykyisen Irlannin ja Skotlannin alueella useita Ungus -nimisiä kelttikuninkaita. 

 

Patchcoat Ursula

 "Nala"

syntyi klo 6.12 ja painoi 285 g.

Ursula on pieni naaraskarhu (ursa = lat.). Pieni, vahva, viisas ja punainen. Ursula on myös yksi isomummu Unelman lempinimistä.

 

Patchcoat Ustinya

 "Piki"

syntyi klo 6.52 ja painoi 235 g.

Ustinya on venäläinen muoto nimestä Justina, joka tarkoittaa oikeudenmukaista tai reilua. Ustinya Feodorovna on myös kunnianarvoisa henkilö Dostojevskin novellikokoelmassa Valkeat yöt.