Joulupukin tuoman viedokameran käyttöohjeet alkavat olla hanskassa, mutta tämä tietokoneelle ja nettiin filmien saaminen olikin sitten vähän eri juttu. Joka tapauksessa tässä loppiaisena otettu pätkä tyypillisistä puuhista pentutarhassa. Kisun pesä on erityisesti Nalan ja Linan suosikkipaikka. Muutkin olisivat siellä mielellään, jos vain mahtuisivat.

Täällä taas pennelit ulkoilemassa. Videoiden laatu ei todellakaan päätä huimaa, mutta huomatkaa, että ne ovat lähes ensimmäiset ikinä noin pienellä kameralla kuvaamani (elokuvakamera on vähän vakaampi vehje).

Viikonloppuna pentusilla oli paljon ohjelmaa, kun kävi paljon pennunostajia, ja mikä ehkä hauskinta, tyttäremme Roosan perhe. Tytöt Clara 8 v. ja Maj 6 v. leikkivät pentujen kanssa tuntikausia, makasivat tarhassa selällään ja pennut hyppivät päällä hiuksia ja vaatteita purren. Kaikilla tuntui olevan hurjan hauskaa.

Pennelit ovat kasvaneet kovasti muutamassa päivässä ja alkavat jo olla riiviöiässä. Kengät, moppi, imuri, sähköjohdot ja yleensäkin kaikki, mille voi jotain tehdä, saa kyytiä.